Bereid je voor: De zomercompetitie Padel staat voor de deur!

Bereid je voor: De zomercompetitie Padel staat voor de deur!

Bram Rutten |

KNLTB Padel Competitie: Klaar voor de strijd?

Aanstaande vrijdag 7 juni gaat de jaarlijkse zomercompetitie padel weer van start. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg ervoor dat je het juiste materiaal in handen hebt om optimaal te presteren. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden en te strijden voor het kampioenschap!

Jouw ideale padelracket wacht op je

Om alles uit jouw spel te halen is een goed padelracket onmisbaar. Of je nu een beginner, gevorderde of professionele speler bent, wij hebben het perfecte racket voor elk niveau. Kies een racket dat past bij jouw speelstijl en niveau, en let daarbij op factoren zoals vorm, gewicht en materiaal. Met behulp van de padelracket keuzehulp op onze website vind je gegarandeerd een racket dat aansluit op jouw behoeften en kwaliteiten.

Siux Fenix II                       Tecnifibre Wall Masters          Dunlop Aero Star

                   

Stap stevig de baan op

Padelschoenen moeten van een uitstekende kwaliteit zijn om te zorgen voor een goede balans tussen stabiliteit en comfort. Het hebben van voldoende grip op de baan is essentieel om snelle bewegingen te maken en tegelijkertijd moet de schoen de juiste demping bieden om eventuele blessures te voorkomen. Na intensief spelen wordt na een tijdje de zool dunner en slijt het profiel waardoor ook de demping in de schoen afneemt. Te lang doorspelen op oude schoenen, kan zorgen voor nare blessures. Neem jezelf in bescherming en zorg ervoor dat je je padelschoenen vervangt wanneer nodig.

Bullpadel Hack Vibram        Wilson Bela Tour               Wilson Hurakn 2.0

                           

Rackets klaar, tas gepakt, gaan!

Een goede padeltas is onmisbaar voor elke padelspeler. Je hebt vakken nodig om je racket veilig op te bergen en de levensduur ervan te verlengen. Onze tassen hebben ruimte voor je racket, schoenen, kleding en accessoires. Met speciale compartimenten voor natte kleding en schoenen hou je je spullen georganiseerd en fris. Met een ruime en functionele tas ben je altijd goed voorbereid op elke wedstrijd.

   Head Cor Combi                Adidas Multigame                Osaka Pro Tour

                  

Speel met de juiste accessoires

Tijdens de zomercompetitie kunnen accessoires een groot verschil maken. Verbeter je grip met een nieuwe padelovergrip of een speciale basisgrip voor extra stevigheid. Bescherm jezelf tegen de zon met een padel cap en houd zweet uit je ogen met zweetbandjes. Comfortabele sokken voorkomen blaren en irritaties. Vergeet niet om een bidon mee te nemen voor voldoende hydratatie.

By VP Protection Tape           Siux Overgrips                      By VP Cap

                        

Stijlvol en comfortabel de baan op

Bij padel draait het om beweging, dus kies voor kleding die je niet beperkt. Onze ademende en lichte stoffen houden je koel en droog, zelfs tijdens intense rallies. Een goede outfit biedt maximale bewegingsvrijheid en zit nooit in de weg. Ga voor een stijlvolle teamoutfit om zelfvertrouwen uit te stralen en je tegenstanders te imponeren. Maak je klaar, pak je spullen en betreed de baan vol zelfvertrouwen. Veel succes en geniet van de competitie!

      Siux T-Shirt                   Bullpadel Lacre Rok         Indian Maharadja short