Bullpadel Rackets Collectie 2024

Bullpadel Rackets Collectie 2024

Bullpadel Rackets Collectie 2024

Bullpadel Rackets Collectie 2024

Ontdek de Bullpadel Rackets Collectie van 2024, bestaande uit de pro-lijn, next-lijn, performance-lijn en tour-lijn. Bullpadel heeft haar nieuwste padelrackets onthuld, waarbij veel van de rackets zijn voorzien van upgrades en de nieuwste technologieën en innovaties bevatten. In dit artikel bieden we een uitgebreid overzicht van alle Bullpadel rackets uit de 2024 collectie, en helpen we je te begrijpen welke rackets geschikt zijn voor verschillende typen spelers. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen die Bullpadel te bieden heeft.

Bullpadel Pro-lijn

De Pro-lijn, als de grootste van de vier, biedt een uitgebreide selectie rackets die geschikt zijn voor iedereen. Ontdek de diversiteit en kwaliteit van de Pro-lijn van Bullpadel, ontworpen om aan de behoeften van allerlei spelers te voldoen. hier zetten we een paar rackets op een rijtje.

Bullpadel VERTEX 04 24

De nieuwe Bullpadel Vertex 04 2024, met zijn diamantvorm en hoge balans, biedt uitzonderlijke kracht bij elke slag. Het Curvaktiv systeem, een innovatief concept, maakt het racket stijver zonder concessies te doen aan comfort. Versterkt door het Air Power systeem, een variant van de Air React Channel technologie, kan de balans naar wens worden aangepast met de CustomWeight. Het 12K carbon exterieur en Multi Eva rubber interieur geven het racket een stevig gevoel, terwijl de Vibradrive technologie trillingen absorbeert. Met de standaard Hesacore grip en textuur op het racketblad biedt dit racket optimale controle en is het ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

Bullpadel NEURON 24

De Bullpadel Neuron 24 is een veelzijdig padelracket dat optimale controle en kracht biedt. Met een druppelvormige vorm en gebalanceerd midden, levert het een perfecte combinatie van controle en kracht. Gemaakt van 100% carbon met Xtend 3k Carbon racketblad, biedt het indrukwekkende kracht en precisie. De MultiEva-rubberkern met twee dichtheden zorgt voor kracht en controle, terwijl het gedraaide frame stabiliteit toevoegt en trillingen vermindert. Het Vibradrive-systeem en de Hesacore grip bieden extra comfort en controle. Ideaal voor spelers die streven naar de perfecte balans tussen kracht en precisie.

Bullpadel VERTEX W 04 24

De Bullpadel Vertex 04 W 2024, ook gebruikt door topspeler Delfi Brea in de World Padel Tour, biedt vergelijkbare eigenschappen als de Vertex 03. Met een diamantvorm en hoge balans levert het veel kracht. Dit lichtgewicht racket combineert carbonvezels en glasvezels (Fibrix hybrid fiber). Het Curvaktiv-systeem maakt het racket stugger zonder concessies aan comfort, ondersteund door het Air Power-systeem. Het frame, vervaardigd uit 100% carbonfiber en aluminium MetalFrame technologie, biedt maximale stevigheid. De Multi Eva-rubberkern heeft verschillende hardheden. Geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl die de voorkeur geven aan een lichter racket, ideaal voor vrouwen en blessuregevoelige spelers.

Bullpadel VERTEX Hybrid 04 24

De Bullpadel Vertex Hybrid 04 2024, de controlevariant van de Vertex 04 2024, kenmerkt zich door een hybride blad en een hoge balans. Met een iets lagere balans dan de diamantvormige Vertex 03, biedt dit racket verbeterde hanteerbaarheid zonder concessies te doen aan kracht. Het Curvaktiv-systeem maakt het racket stugger, ondersteund door het Air Power-systeem. Het bevat ook CustomWeight-technologie, een racketblad van 12K carbon, Multi Eva-rubber binnenkant (gemiddeld hard), Vibradrive technologie, standaard Hesacore grip en een racketblad met textuur. Geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een allround tot aanvallende speelstijl.

Bullpadel VERTEX 04 COMFORT 24

De Bullpadel Vertex 04 Comfort 24, vergelijkbaar met de Vertex 04, biedt een comfortabeler gevoel bij het raken van de bal. Het blad, vervaardigd uit een mix van carbonvezel en glasvezel (Fibrix hybrid fiber), absorbeert trillingen. Met het Curvaktiv-systeem voor extra stijfheid en het Air Power-systeem voor verbeterd comfort, heeft dit racket een MultiEva rubber binnenkant voor betere hanteerbaarheid en iets meer controle. Ondanks de diamantvorm en hoge balans behoudt het racket veel power. Geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een allround tot aanvallende speelstijl die de voorkeur geven aan comfortabele rackets.

Bullpadel HACK 03 24

De Bullpadel Hack 03 2024, het kenmerkende padelracket van de bekende World Padel Tour-speler Paquito Navarro, behoudt zijn diamantvorm en hoge balans. Met een kern van Multi Eva rubber (gemiddeld hard) voelt het racket stevig aan, harder dan de Vertex. Het maakt gebruik van het Air React Channel systeem voor een sterke en wendbare structuur, terwijl het frame bestaat uit 100% CarbonTube met een duurzame aluminium MetalShield Protector. Deze eigenschappen resulteren in een racket met zowel kracht als controle. Standaard voorzien van een Hesacore grip, is dit racket geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een veelzijdige speelstijl die een balans zoeken tussen controle en power.

Bullpadel HACK 03 COMFORT 24

De Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 biedt vergelijkbare eigenschappen als de Hack 03 2024, maar met extra comfort bij het raken van de bal. Dit komt door het gebruik van de nieuwste mix van carbonvezel en glasvezel (Fibrix hybrid fiber), waardoor trillingen effectief worden geabsorbeerd. Het padelracket maakt gebruik van het Air React Channel systeem voor verbeterde aerodynamica. Met een kern van Multi Eva rubber wordt het racket beter hanteerbaar en biedt het meer controle. Ondanks de comfortabele speelervaring behoudt het racket zijn kracht door de diamantvorm en hoge balans. Geschikt voor ervaren spelers met een veelzijdige tot aanvallende speelstijl die de voorkeur geven aan een comfortabel racket met kracht.

Bullpadel HACK 03 Hybrid 24

De Bullpadel Hack 03 Hybrid 2024 biedt een hybride-variant van de standaard Hack 03, met een unieke vorm en lage balans. Het padelracket heeft een kern van Multi Eva rubber en een buitenkant van TriCarbon. Het Air React Channel systeem verbetert de aerodynamica, terwijl het frame is vervaardigd uit 100% carbonvezel en aluminium MetalFrame technologie voor optimale stevigheid. Dit padelracket is ideaal voor gevorderde en professionele spelers met een veelzijdige of verdedigende speelstijl, die de voorkeur geven aan een stevig racket.

Bullpadel Flow W 24

De Bullpadel Flow W 24, het racket van de getalenteerde Alejandra Salazar in de World Padel Tour, kenmerkt zich door zijn diamantvormig blad en evenwichtige balans. Uitgerust met een FlowForce kern van carbon en glasvezel (Fibrix hybrid fiber), is het lichter en gemakkelijk hanteerbaar. Het racket, met Multi Eva rubber kern en 3D grain coating voor impact, is geschikt voor gevorderde en professionele spelers met een allround tot aanvallende speelstijl. De UV-sensitieve coating reageert op UV-licht, wat dit racket uniek maakt en het ook geschikt maakt voor spelers die de voorkeur geven aan een lichter model, zoals vrouwen en blessuregevoelige spelers.

Bullpadel ELITE W 24

De Bullpadel Elite W 24, het racket waarmee Gemma Triay speelt, kenmerkt zich door een druppelvormig blad en een evenwichtige balans. Dankzij het gebruik van glasvezel naast carbon (Fibrix hybrid fiber) is het racket lichter en beter hanteerbaar. De kern van gemiddeld hard Multi Eva rubber, in combinatie met de Air React Channel technologie, zorgt voor verbeterde aerodynamica en een lichter gewicht. Dit maakt het racket geschikt voor gevorderde en professionele spelers met een allround speelstijl, vooral degenen die de voorkeur geven aan een lichter model, zoals vrouwen en blessuregevoelige spelers.

Bullpadel Next-lijn

De Next-lijn van 2024 biedt drie padelrackets die geschikt zijn voor gevorderde spelers. Deze rackets bevinden zich in het middensegment qua prijs, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties tegen een betaalbare prijs. Ontdek de innovaties en voordelen van de Next-lijn en verbeter jouw padelspel op een betaalbare manier.

Bullpadel Ionic Control 24

De Bullpadel Ionic Control 24, met een rondvormig blad en een lage balans, biedt geavanceerde controle en prestaties. Het gebruik van MultiEVA rubber aan de binnenkant en 'Glaphite', een combinatie van carbon- en glasvezels, resulteert in een steviger racketblad dat toch gemakkelijk te hanteren is. Met het XF Force-systeem versterkt, biedt dit racket duurzaamheid en controle, waardoor het ideaal is voor de gemiddelde tot gevorderde speler met een verdedigende of allround speelstijl. Ontdek de perfecte balans tussen controle en power met de Bullpadel Ionic Control 24.

Bullpadel IONIC POWER 24

De Bullpadel Ionic Power 24, met een diamantvormig blad en een hoge balans, biedt ongeëvenaarde kracht en prestaties. Met MultiEVA rubber aan de binnenkant en een 'Glaphite'-blad van carbon- en glasvezels, combineert dit racket stevigheid met beheersbaarheid. Het XF Force-systeem, een aluminium versteviging, verlengt de levensduur van het racket. Hoewel het minder makkelijk te hanteren is dan andere rackets in de Next-lijn, is de Ionic Power 24 ideaal voor de gemiddelde tot gevorderde speler met een aanvallende speelstijl die op zoek is naar buitengewone kracht en controle. Ontketen je potentieel op het padelveld met de Bullpadel Ionic Power 24.

Bullpadel Ionic Light 24

De Bullpadel Ionic Light 24, met zijn druppelvormig blad en medium balans, biedt de perfecte combinatie van controle en beheersbaarheid. Het MultiEVA rubber aan de binnenkant en het 'Glaphite'-blad van carbon- en glasvezels zorgen voor een ideale mix van stevigheid en beheersbaarheid. Ondersteund door het XF Force-systeem voor duurzaamheid, biedt dit racket uit de Next-lijn een uitgebalanceerde speelervaring. Met iets minder kracht, maar veel controle, is de Ionic Light 24 uitermate geschikt voor de gemiddelde tot gevorderde speler met een verdedigende speelstijl. Ontdek de finesse van je spel met de Bullpadel Ionic Light 24.

Bullpadel Performance-lijn

Ontworpen voor de startende tot gemiddelde speler, omvat de Performance-lijn van 2024 drie veelbelovende padelrackets. Met een carbon frame, glasvezel blad en een zachte kern bieden deze rackets de perfecte balans tussen controle en comfort. De prijsklasse van deze rackets bevindt zich in het midden, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteit binnen een betaalbaar bereik.

Bullpadel BP10 EVO 24

De nieuwe Bullpadel BP10 EVO, iets zwaarder dan de Flow Light 24, vertoont veel gelijkenissen met laatstgenoemde. Met zijn ronde blad en lage balans biedt dit padelracket een andere ervaring. Vervaardigd met Polyglass glasvezels voor het racketblad en EVA-Soft rubber voor de kern, combineert de BP10 EVO zachtheid en soepelheid. Hierdoor is het gemakkelijker te beheersen dan een racket enkel van carbon of Glaphite, maar levert het iets minder power door de lagere balans. Met het STReinforce systeem en een 100% carbon frame is dit racket sterk, licht en comfortabel. Geschikt voor de gemiddelde speler met een voorkeur voor een verdedigende speelstijl. Ervaar de veelzijdigheid van de BP10 EVO en verhoog je spel op het padelveld.

Bullpadel FLOW Light W 24

Met de vernieuwde Flow Light W 24 biedt Bullpadel een lichtgewicht racket dat de ideale balans tussen kracht en controle levert. Met een rond blad en een lage balans biedt dit racket een soepele speelervaring. Gemaakt van Polyglass glasvezels en met een EVA-Soft rubberen kern, combineert de Flow Light 24 zachtheid en beheersbaarheid. Het STReinforce systeem en het 100% carbon frame zorgen voor een sterk, licht en comfortabel racket. Geschikt voor de gemiddelde speler met een voorkeur voor een verdedigende speelstijl. Ontdek de veelzijdigheid van de Flow Light W 24 en verbeter je prestaties op het padelveld.

Bullpadel K2 POWER 24

Met de Bullpadel K2 Power krijg je een padelracket met een diamantvormig blad en een hoge balans, waardoor het racket uitblinkt in krachtige slagen. Het racket maakt gebruik van een racketblad van Polyglass-glasvezels en een zachtere kern van EVA Soft rubber, waardoor het zachter en beheersbaarder is dan rackets met alleen carbon of Glaphite. Dankzij de unieke combinatie van vorm en balans biedt de K2 Power meer kracht in je slagen. Het STReinforce systeem en het 100% carbon frame zorgen voor een sterk, licht en comfortabel racket. Dit padelracket is ideaal voor de gemiddelde speler met een aanvallende speelstijl die op zoek is naar extra power op het padelveld. Ontdek de voordelen van de Bullpadel K2 Power en til je spel naar een hoger niveau.

Bullpadel Tour-lijn

De TOUR-lijn van Bullpadel biedt padelrackets die perfect zijn voor beginnende padelspelers. Daarnaast omvat de TOUR-serie twee speciale padelrackets voor kinderen. Deze rackets zijn ontworpen met een lichter gewicht en bieden gemakkelijke controle, waardoor ze ideaal zijn voor spelers die hun eerste stappen zetten in de wereld van padel. Ontdek het plezier van padel met de Bullpadel TOUR-lijn en geniet van lichtgewicht rackets die perfect zijn om je vaardigheden te ontwikkelen en het spel te verkennen.

Bullpadel INDIGA CTR 24

Het Indiga CTR 24 padelracket, het eerste racket in de TOUR-serie, kenmerkt zich door een rond blad en een lage balans. Het racketblad is vervaardigd met behulp van Polyglass glasvezels, terwijl de binnenkant is opgebouwd uit EVA-Soft rubber, wat zorgt voor een zachte en soepele kern. Deze combinatie resulteert in een comfortabel en goed hanteerbaar racket, dat minder power heeft vanwege de zachtheid en lage balans. Het frame is versterkt met een mix van glasvezel en carbon. Het Indiga CTR 24 padelracket is met name geschikt voor beginnende tot gemiddelde spelers met een voorkeur voor een meer verdedigende speelstijl. Ontdek de perfecte balans tussen controle en speelbaarheid met dit racket uit de TOUR-serie van Bullpadel.

Bullpadel INDIGA PWR 24

De Bullpadel Indiga PWR 24, met diamantvormig blad en hoge balans, biedt controle en wendbaarheid. Gemaakt van Polyglass glasvezels en EVA-Soft rubber voor een zachte kern en gemakkelijke hanteerbaarheid. Het iets minder krachtige racket is ideaal voor beginnende spelers met een aanvallende stijl. Versterkt met glasvezel en carbon voor duurzaamheid, is dit Tour-lijn racket een betrouwbare keuze voor jouw padelavontuur.

Bullpadel INDIGA W 24

De Bullpadel Indiga W, met rondvormig blad en een redelijk lage balans, biedt uitstekende controle en handzaamheid. Lichter dan de Indiga CTR, maakt het racket beter hanteerbaar. Vervaardigd met Polyglass glasvezels en een kern van EVA-Soft rubber voor een zachte touch en soepele bediening. Het racket, met iets minder kracht door de lagere balans, is ideaal voor beginnende spelers met een veelzijdige speelstijl. Versterkt met glasvezel en carbon voor duurzaamheid, is dit een geschikte keuze voor diegenen die de voorkeur geven aan een lichter racket, zoals blessuregevoelige spelers of vrouwen.

Bullpadel

Ontdek ook de andere indrukwekkende rackets van Bullpadel en verrijk jouw padelervaring. Kies uit een breed scala aan modellen die zijn ontworpen om aan verschillende speelstijlen en behoeften te voldoen. Bullpadel staat garant voor kwaliteit en innovatie, waardoor elke speler een geschikt racket kan vinden. Duik in het assortiment en ontdek welk Bullpadel-racket het beste bij jou past!