ShockOut Dempers

ShockOut Dempers

ShockOut Dempers

Wat is een ShockOut Demper

Deze dempers zijn ontworpen om de schokken en trillingen die ontstaan bij het raken van de bal te absorberen. Door hun aanwezigheid in het racket wordt de overdracht van impact naar je hand en arm verminderd, wat resulteert in een aanzienlijk verminderd risico op blessures.

De ShockOut Demper biedt ook de mogelijkheid om je kracht- en controleverhouding aan te passen. Door de dempers te plaatsen op specifieke locaties, zoals het midden (sweet spot), de bovenkant, of de onderkant van het racket, kun je je de balans van je racket aanpassen. Hierdoor kan je meer power of controle hebben. 

Waar plaats je je demper?

Bij het aanpassen van de dempers op je padelracket is de juiste plaatsing van cruciaal belang om de balans tussen kracht en controle te bereiken. Met ShockOut Dempers kun je deze balans op een slimme manier beïnvloeden door de dempers strategisch te positioneren.

Plaats je demper bovenaan het racket als je meer kracht in je slagen wilt ervaren. Door de dempers op de bovenkant te plaatsen, krijg je de mogelijkheid om krachtige smashes en agressieve slagen te produceren, waardoor je aanvallende spel wordt versterkt.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan meer controle over hun slagen, is de onderkant van het racket de ideale plek voor de demper. Door de dempers lager te plaatsen, minimaliseer je trillingen en behoud je een nauwkeurig gevoel voor de bal. Dit resulteert in meer controle over de richting en snelheid van je slagen, waardoor je precisie en beheersing toevoegt aan je spel.

Hoe plaats je de demper? 

Kies zorgvuldig de locaties waar de dempers moeten worden geplaatst. Begin met het inbrengen van het smalste deel in de geselecteerde gaten. Duw de demper naar binnen totdat het breedste deel stevig vastklikt onder het oppervlak, waardoor de demper veilig vergrendeld wordt. Herhaal deze handeling aan de tegenovergestelde zijde van het racket. Onthoud dat elke demper aan beide zijden van hetzelfde gat moet worden geplaatst; één gat komt overeen met twee dempers.

Geniet van de ShockOut Demper

Je bent klaar! Ga nu naar buiten en ervaar alle voordelen van ShockOut Padel. Verspreid de dempers over het gehele oppervlak van het racket. Kies ervoor om ze in het midden, de zogenaamde 'sweet spot', te plaatsen of verplaats ze naar de boven- of onderkant van het racket, afhankelijk van je voorkeur voor meer kracht of controle.

Experimenteer met de demperplaatsing in je racket en je zult direct het verschil merken. Pas de positie aan volgens jouw speelstijl. Je zult merken dat het spel comfortabeler wordt, het racket solider en stabieler aanvoelt, en dit alles zonder enige storende trillingen. Het gebruik van ShockOut Padel maakt je padelervaring aanzienlijk plezieriger.