De eerste ronde van de WPT in Brussel is gespeeld!

De eerste ronde van de WPT in Brussel is gespeeld!

De eerste ronde van de WPT in Brussel is gespeeld!

Round of 32

Op woensdag 26 april 2023 heeft de ''round of 32'' plaatsgevonden, waar alle 32 deelnemende teams van de mannen en alle 32 deelnemende teams van de vrouwen hebben gespeeld voor een plek in de laatste 16.

Bij de mannen hebben de grote namen zich aan hun plicht voldaan, door de eerste ronde te winnen. Dit waren bij de mannen de belangrijkste uitslagen:

Arturo Coello & Agustín Tapia - Clément Geen & Maxime Deloyer (6-1 / 6-2)

Franco Stupaczuk & Martin Di Nenno - Edu Alonso & Juanlu Esbri (6-3 / 6-4)

Sanyo Gutiérrez & Jeronimo Gonzalez - Jerome Peeters & François Azzola (6-2 / 6-2)

Fede Chingotto & Paquito Navarro - Jorge Ruiz & Salvador Oria (6-0 / 6-0)

Bij de vrouwen zijn de grote favorieten Gemma Triay & Alejandra Salazar automatisch doorgegaan naar de volgende ronde door een zogehete ''Bye''. Dit betekent dat deze dames in de round of 32 geen tegenstanders hadden en dus automatisch door zijn gegaan naar de ''round of 16'' van 27 april 2023.

Round of 16

Op donderdag 27 april 2023 wordt de ''round of 16'' gespeeld voor een plek in de kwartfinales. In onderstaande foto zie je de belangrijkste wedstrijden van deze speelronde:

 

Bullpadel komt met Limited Edition padelrackets voor de WPT van Brussel!

Bullpadel heeft unieke limited edition padelrackets uitgebracht voor de WPT van Brussel, namelijk de ''Bullpadel FLOW Women WPT Brussel 23'' en de ''Bullpadel HACK 03 comfort WPT Brussel 23'' die allebei te bestellen zijn op Justpadel.nl! neem vooral een kijkje bij deze rackets, want ze zullen maar tijdelijk verkocht worden. Tot zondag profiteer je ook nog eens van 25% extra korting met de code BP25.

Blijf op de hoogte van de WPT in Brussel via Justpadel.nl

Gedurende de WPT in Brussel dat plaatsvind van 26 april t/m 30 april, zal Justpadel.nl u dagelijks op de hoogte houden van alles wat er gebeurd op dit toernooi. Wilt u hier van op de hoogte blijven? Dan kunt u dagelijks onze blogs lezen, zorg er daarbij voor dat u ons Instagram account volgt om op de hoogte te blijven wanneer er een nieuwe blog online staat op de website.