Deze spelers gaan de finale spelen van de WPT in Brussel!

Deze spelers gaan de finale spelen van de WPT in Brussel!

Deze spelers gaan de finale spelen van de WPT in Brussel!

De finalisten van de WPT in Brussel zijn bekend!

Op zaterdag 29 april 2023 hebben de halve finales van de WPT in Brussel plaatsgevonden. De winnaars van deze halve finales hebben een plek in de finale weten te bemachtigen. Op zondag 30 april 2023 zullen deze teams gaan spelen voor de titel. Dit waren de uitslagen van de halve finales van de WPT in Brussel:

Halve finales bij de mannen:

Arturo Coello & Agustín Tapia - Federico Chingotto & Francisco Navarro (6-3 / 6-3) 

Franco Stupaczuk & Martin Di Nenno - Sanyo Gutiérrez & Jerónimo González (4-6 / 6-0 / 7-6)

Halve finales bij de vrouwen:

Ariana Sánchez & Paula Josemaría - Marta Ortega & Sofia Araujo (4-6 / 6-1 / 7-6)

Gemma Triay & Alejandra Salazar - Delfina Brea & Beatriz González (6-2 / 7-6)

De grote favorieten zijn nog steeds in de strijd om de titel!

De grote favorieten bij zowel de mannen (Tapia & Coello) als de grote favorieten bij de vrouwen (Triay & Salazar) hebben beide de halve finale weten te winnen, waardoor zij nogsteeds in de strijd zijn voor de titel van de WPT in Brussel. Allebei hebben ze de mogelijkheid om maar weer eens aan te tonen dat ze onverslaanbaar zijn op dit moment en de winning streak voort zetten.

Op zondag 30 april hebben ze de mogelijkheid om de favorietenrol waar te maken!

Dit zijn de finalisten!

Op zondag 30 april worden de finales gespeeld bij zowel de mannen als de vrouwen. In de onderstaande foto zie je wie deze finalisten zijn:

 

Bullpadel komt met Limited Edition padelrackets voor de WPT van Brussel!

Bullpadel heeft unieke limited edition padelrackets uitgebracht voor de WPT van Brussel, namelijk de ''Bullpadel FLOW Women WPT Brussel 23'' en de ''Bullpadel HACK 03 comfort WPT Brussel 23'' die allebei te bestellen zijn op Justpadel.nl! neem vooral een kijkje bij deze rackets, want ze zullen maar tijdelijk verkocht worden. Tot zondag profiteer je ook nog eens van 25% extra korting met de code BP25.

Blijf op de hoogte van de WPT in Brussel via Justpadel.nl

Gedurende de WPT in Brussel dat plaatsvind van 26 april t/m 30 april, zal Justpadel.nl u dagelijks op de hoogte houden van alles wat er gebeurd op dit toernooi. Wilt u hier van op de hoogte blijven? Dan kunt u dagelijks onze blogs lezen, zorg er daarbij voor dat u ons Instagram account volgt om op de hoogte te blijven wanneer er een nieuwe blog online staat op de website.