NOX Rackets Collectie 2024

NOX Rackets Collectie 2024

NOX Rackets Collectie 2024

NOX Rackets Collectie 2024

Ontdek de NOX Rackets Collectie 2024, met de Luxury, Future en Advance Series. NOX heeft haar nieuwste padelrackets onthuld, waarbij veel van de rackets zijn voorzien van upgrades en de nieuwste technologieën en innovaties bevatten. In dit artikel bieden we een uitgebreid overzicht van alle NOX rackets uit de 2024 collectie, en helpen we je te begrijpen welke rackets geschikt zijn voor verschillende typen spelers. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen die NOX te bieden heeft.

NOX Luxury Series

De NOX LUXURY Series biedt zes hoogwaardige rackets voor gevorderde spelers. Vervaardigd met carbonvezel en versterkt met aluminium, zijn deze rackets ontworpen volgens de voorkeur van topspelers Augustín Tapia en Miguel Lamperti.

NOX AT10 Genius 18K By Augustin Tapia 2024

De NOX AT10 Genius 18K By Augustin Tapia 2024, ontworpen door Agustín Tapia, een vooraanstaande speler op de World Padel Tour (WPT), is een druppelvormig racket met een gebalanceerd midden. Als onderdeel van de GENIUS-serie van NOX, biedt dit racket een hardere variant met een blad van 18K fiber carbon, versterkt met aluminium. De duurzaamheid van fiber carbon, vanwege de specifieke weeftechniek, komt hier goed tot uiting. De binnenkant is opgebouwd uit meerdere lagen MLD Black EVA, wat het racket een redelijke hardheid geeft, maar toch comfortabel laat aanvoelen. Met een evenwichtige balans tussen power en controle, wordt dit racket ondersteund door EOS Flap-technologie aan de zijkant voor betere manoeuvreerbaarheid. De textuur op het blad vergemakkelijkt het slaan van effectballen, terwijl het Pulse-systeem trillingen in het handvat dempt, wat resulteert in meer controle na het slaan. Deze eigenschappen maken het racket bijzonder geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een veelzijdige speelstijl.

NOX AT10 Genius 12K By Augustin Tapia 2024

De NOX AT10 Luxury GENIUS 12K Alum 2024, ontworpen door de elite padelspeler Agustín Tapia, combineert een druppelvormig racket met een gebalanceerde middenbalans. Deze variant behoort tot de GENIUS-serie van NOX, met twee versies: de 12K en 18K. Het blad van dit racket bestaat uit duurzaam 12K fiber carbon verwerkt met aluminium, waardoor het iets minder hard is dan de 18K-variant. De binnenkant is opgebouwd met meerdere lagen MLD Black EVA, wat het racket een comfortabele hardheid geeft. De evenwichtige middenbalans zorgt voor een optimale mix van power en controle. De EOS Flap-technologie aan de zijkant met twee perforaties maakt het racket gemakkelijker te manoeuvreren. Met een bladtextuur voor het eenvoudig slaan van effectballen en het Pulse-systeem dat trillingen in het handvat dempt, is dit racket ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een veelzijdige, allround speelstijl.

NOX At Genius Attack 18K 2024

De NOX At Genius Attack 18K 2024, ontworpen door de vooraanstaande padelspeler Agustín Tapia, is een offensief racket met een diamantvormig blad en een verhoogde balans. Het blad is vervaardigd uit duurzaam 18K fiber carbon met aluminium, terwijl de binnenkant is opgebouwd met MLD Black EVA-lagen, wat resulteert in een krachtig en hard racket. De EOS Flap-technologie aan de zijkant, met twee perforaties in het frame, verhoogt de wendbaarheid van het racket. De ruwe structuur van het blad maakt het eenvoudig om effectballen te slaan, en het Pulse-systeem dempt trillingen in het handvat voor meer controle. Dit racket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een zeer aanvallende speelstijl.

NOX ML10 Bahia Luxury Series 12K 2024

De NOX ML10 Luxury BAHIA 12K 2024, geïnspireerd door de geboorteplaats van Miguel Lamperti, biedt een druppelvormig racket met een gebalanceerd midden. Het blad, vervaardigd van 12K carbon, geeft het racket een redelijke hardheid. De binnenkant bevat het klassieke HR3 core rubber, een favoriet van Lamperti. Deze combinatie van materialen en de middenbalans zorgen voor een uitstekende mix van kracht en controle. Het onderscheid met de AT10 Luxury ligt voornamelijk in het gebruik van fiber carbon, dat duurzamer is en iets meer kracht biedt. De binnenkant is echter iets harder. Aan de zijkant bevindt zich de EOS Flap-technologie, waardoor het racket wendbaarder wordt. Met een ruwe textuur op het blad voor eenvoudige effectballen en het Pulse-systeem voor trillingsdemping in het handvat, is dit racket geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een allround speelstijl.

NOX ML10 Luxury Shotgun 18K 2024

De NOX ML10 Luxury SHOTGUN 18K 2024, ontworpen met input van Miguel Lamperti, is een diamantvormig racket met een hoge balans. Het 18K carbon blad maakt het racket zeer hard, terwijl het klassieke HR3 core rubber aan de binnenkant zorgt voor een gelijkmatige hardheid over het frame en blad dankzij een dynamisch composiet. De combinatie van materialen en vorm biedt dit racket veel kracht. De nieuwe EOS Flap-technologie aan de zijkant maakt het racket wendbaarder. Met een ruwe textuur op het blad voor eenvoudige effectballen en het Pulse-systeem voor trillingsvermindering in het handvat, is dit racket geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een allround speelstijl.

NOX ML10 Pro Cup 3K Luxury

De NOX ML10 Pro Cup 3K Luxury is een rondvormig padelracket met een lage balans, een 3K carbon blad en een HR3 core foam binnenkant. Deze combinatie resulteert in een gemiddeld hard racket. Ondanks minder power in vergelijking met de 12K en 18K varianten, biedt dit racket goede hanteerbaarheid en comfort door de gebruikte materialen, lage balans en grote sweetspot dankzij de ronde vorm. De EOS Flap technology aan de zijkant maakt het racket wendbaarder, en het ruwe bladtextuur maakt het eenvoudig effectballen te slaan. Met het Pulse Systeem voor trillingsabsorptie is dit racket geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een verdedigende speelstijl.

NOX Future Series

De NOX Future Series omvat drie padelrackets voor (ver)gevorderde spelers, vervaardigd uit carbon fiber en versterkt met aluminium. Elk racket in deze serie is ontworpen op basis van de voorkeuren van drie vooraanstaande spelers die de toekomst van padel belichamen: Leo Augsburger, Tino Libaak en Aranzazu Osoro. Deze rackets gaan over maximaal 2 maanden in de verkoop.

NOX LA 10 Future 2024 By Leo augsburger

De NOX LA10 Future 2024 is het favoriete padelracket van Leo Augsburger, een opkomend talent in 2024. Met zijn diamantvorm en hoge balans biedt dit racket veel power. Gemaakt van duurzaam 12K fiber carbon met aluminium, en met een binnenkant van HR3 rubber, combineert het racket stevigheid met comfort. De ruwe textuur op het blad maakt het eenvoudig om effectballen te slaan. Dit racket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

NOX TL 10 Future 2024 By Tino Libaak

De NOX TL10 Future 2024 is het kenmerkende padelracket van Tino Libaak, een veelbelovend talent in 2024. Met zijn druppelvorm en medium balans biedt dit racket een uitgebalanceerde combinatie van kracht en controle. Gemaakt van duurzaam 12K fiber carbon met aluminium, en met een binnenkant van HR3 rubber, combineert het racket stevigheid met comfort. De ruwe textuur op het blad maakt het eenvoudig om effectballen te slaan. Dit racket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een allround speelstijl.

NOX VK 10 Future 2024 By Aranzazu Osoro

De NOX TL10 Future 2024 is het specifieke padelracket ontworpen voor Aranzazu Osoro. Met een ronde vorm en lage balans biedt dit racket veel controle. Gemaakt van duurzaam 12K fiber carbon met aluminium en een binnenkant van HR3 rubber, combineert het racket stevigheid met comfort. De ruwe textuur op het blad maakt het eenvoudig om effectballen te slaan. Dit racket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een verdedigende speelstijl.

NOX Advance Serie

Ontdek de veelzijdige NOX Advance-serie, ontworpen om aan de behoeften van elke padelspeler te voldoen. Deze serie omvat 2 hoogwaardige rackets, ideaal voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

NOX Equation WPT Advanced Series 24

De NOX Equation Advanced markeert een vernieuwde versie van de voorgaande NOX Advanced rackets. Dit padelracket heeft een ronde vorm en een evenwichtige balans in het midden. De gehele NOX Advanced serie kenmerkt zich door een frame van carbon, een blad van 3K glasvezel, en een kern van HR3 rubber. Deze materiaalcombinatie resulteert in een redelijk zacht racket. De gebalanceerde eigenschappen bieden voldoende controle bij zowel aanvallende als verdedigende slagen. Het anti-vibratie systeem dempt effectief trillingen bij krachtige ballen. Met een ruwe textuur op het blad is het eenvoudig om effectballen te slaan. Over het algemeen is dit racket ideaal voor spelers van gemiddeld niveau met een allround speelstijl.

NOX Equation WPT Advanced Series Lady 24

De NOX Equation Advanced is een herontwikkeling van de vorige NOX Advanced rackets, speciaal ontworpen voor dames. Met een elegante ronde vorm en een evenwichtige balans in het midden, onderscheidt dit padelracket zich binnen de NOX Advanced serie. Het frame van carbon, geweven 3K glasvezelblad en de kern van HR3 rubber bieden een redelijk zachte ervaring. De gebalanceerde eigenschappen verschaffen optimale controle bij zowel aanvallende als verdedigende slagen. Het anti-vibratie systeem dempt trillingen effectief bij krachtige ballen. De ruwe textuur op het blad maakt het eenvoudig om effectballen te slaan. Kortom, dit racket is specifiek ontworpen voor dames met een gemiddeld speelniveau en een veelzijdige speelstijl.

Ontdek ook de andere indrukwekkende rackets van NOX en verrijk jouw padelervaring. Kies uit een breed scala aan modellen die zijn ontworpen om aan verschillende speelstijlen en behoeften te voldoen. NOX staat garant voor kwaliteit en innovatie, waardoor elke speler een geschikt racket kan vinden. Duik in het assortiment en ontdek welk NOX-racket het beste bij jou past!