Dit zijn de winnaars van de WPT in Brussel!

Dit zijn de winnaars van de WPT in Brussel!

Dit zijn de winnaars van de WPT in Brussel!

De finales zijn gespeeld!

Op zondag 30 april hebben de finales van de WPT van Brussel bij de mannen en de vrouwen plaatsgevonden. Deze finales hebben bepaald welke teams de titel van de WPT van Brussel 2023 op hun naam mogen schrijven. Bij de mannen werd de finale gespeeld door Agustín Tapia & Arturo Coello tegen Franco Stupaczuk & Martin Di Nenno. Bij de vrouwen werd de finale gespeeld door Ariana Sanchez & Paula Josemaria tegen Gemma Triay & Alejandra Salazar.

Dit zijn de winnaars van de WPT van Brussel!

Bij de mannen hebben Arturo Coello & Agustín Tapia hun favorieten rol maar weer eens waargemaakt. Dit duo is de laatste onverslaanbaar gebleken en hebben van de laatste 5 World Padel Tours er 4 weten te winnen. Arturo Coello & Agustín Tapia namen het op tegen Franco Stupaczuk & Martin Di Nenno, deze wedstrijd eindigde in (7-6 / 3-6 / 6-3). 

Bij de vrouwen zijn de grote favorieten verslagen! De grote favorieten bij de vrouwen waren Gemma Triay & Alejandra Salazar die 8 van haar laatste World Padel Tours hadden weten te winnen. Nu is dat 8 van de laatste 10 geworden. Gemma Triay & Alejandra Salazar namen het in de finale op tegen Ariana Sanchez & Paula Josemaria. Met (6-7 / 6-3 / 7-5) waren de nummers 1 van de WPT ranglijst te sterk voor het dominante duo Triay en Salazar.

Dit zijn de rackets die de finalisten hebben gebruikt tijdens de WPT van Brussel

Agustín Tapia: NOX AT10 Genius 18K By Augustin Tapia 2023

Arturo Coello: Head Delta Pro

Franco Stupaczuk: Siux Electra ST2 2023

Martin Di Nenno: Bullpadel VERTEX 03 COMFORT 23

Ariana Sanchez: Head Speed Motion 2023

Paula Josemaria: Head Delta Motion 2022

Gemma Triay: Bullpadel ELITE W 23

Alejandra Salazar: Bullpadel FLOW Women WPT Brussel 23

Bullpadel komt met Limited Edition padelrackets voor de WPT van Brussel!

Bullpadel heeft unieke limited edition padelrackets uitgebracht voor de WPT van Brussel, namelijk de ''Bullpadel FLOW Women WPT Brussel 23'' en de ''Bullpadel HACK 03 comfort WPT Brussel 23'' die allebei te bestellen zijn op Justpadel.nl! neem vooral een kijkje bij deze rackets, want ze zullen maar tijdelijk verkocht worden.