Het verhaal achter onze Siux Topper Youp de Kroon.

Het verhaal achter onze Siux Topper Youp de Kroon.

Het verhaal achter onze Siux Topper Youp de Kroon.

Padel talent gaat afstuderen bij JustPadel!

Mijn naam is Youp de Kroon, 19 jaar oud, en op dit moment ben ik druk bezig met mijn padelcarrière in Nederland. Momenteel sta ik op de negende plaats van de huidige padelranglijst en dit jaar wil ik ook internationaal groeien. Ik ben vereerd om aan te kondigen dat ik mijn afstudeerstage bij JustPadel zal doorbrengen en dit in combinatie met mijn padel carrière. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden waarin we samen dit prachtige avontuur zullen voortzetten. De langdurige samenwerking met JustPadel, die al vanaf het begin bestaat, maakt dit alles des te bijzonderder nu ik hier mijn afstudeerstage mag gaan lopen. In de komende maanden zal ik me vooral richten op de online marketing binnen het bedrijf, wat perfect aansluit bij mijn passie.

Dit is voor mij een perfecte match, aangezien ik zelf een enthousiaste padelspeler ben en momenteel de negende plaats inneem op de nationale ranglijst. Maar hoe heb ik deze positie bereikt? Lees hieronder meer over mijn padelreis.

Tips van Youp!

Bij JustPadel streven we naar een verrijkende ervaring voor al onze spelers. Daarom nodigen we je uit om gebruik te maken van de uitgebreide ervaring en kennis van Youp. Heb je vragen over specifieke slagen of situaties tijdens wedstrijden waarover je twijfelt? Stuur je vragen dan naar youp@justpadel.nl en ontvang persoonlijk advies op maat van Youp's expertise.

Blijf ook op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en avonturen via onze sociale mediakanalen. Daar zullen regelmatig updates verschijnen over onze spelers en hun padelreizen. Samen met Youp en het volledige JustPadel-team kijken we uit naar een sportief en leerzaam padelseizoen!

Het avontuur van Youp

Wat begon als een impulsieve beslissing om eens per maand te gaan padellen bij UTPV, transformeerde al snel tot een opmerkelijk avontuur dat mijn leven zowel persoonlijk als professioneel heeft verrijkt. Deze wending kwam tot stand nadat ik benaderd werd door Bram Rutten, die op dat moment bezig was met het vergroten van de naamsbekendheid van JustPadel door jong talent aan te trekken.

Ik herinner me nog levendig het moment waarop ik vol trots aan familie en vrienden vertelde dat ik 60% korting kreeg op mijn padelrackets. Wat begon als een leuke hobby, kreeg al snel een serieuze wending toen mijn resultaten op de Nederlandse padelranglijst steeds indrukwekkender werden. Hierdoor belandde ik in de top 20 van Nederland, wat betekende dat ik van JustPadel gratis padelspullen ontving van Siux. Opnieuw deelde ik vol trots dit nieuws met mijn dierbaren, en op dit moment speel ik met de Siux St2 Hybrid. Dit racket is perfect voor mij als persoon, en ik denk dat dit voor veel andere padelspelers ook geldt, omdat de Siux St2 Hybrid een ideale combinatie is van controle en power!

In de afgelopen drie jaar heb ik een nauwe band behouden met Bram, waarbij we zowel op zakelijk als persoonlijk vlak uitstekend met elkaar konden opschieten. Het afgelopen jaar is mijn padelcarrière in een stroomversnelling geraakt, mede dankzij goede resultaten met mijn partner Julian Prins, waaronder een tweede plaats op de Nederlandse kampioenschappen en meerdere P500-finales. Het bijzondere is dat Julian niet alleen mijn partner op de baan is, maar ook een goede vriend, wat deze avonturen nog waardevoller maakt.

Hoe kijk ik naar de toekomst?

In 2023 zijn we al driemaal naar het buitenland gereisd om daar te trainen, en voor het jaar 2024 hebben we de intentie om dit nog frequenter te doen. Wat het extra speciaal maakt, is dat ik samen met JustPadel mocht meegroeien. Sinds het prille begin hebben zij in mij geloofd, wat mijn succes en groei als padelspeler heeft ondersteund, en daar ben ik hen erg dankbaar voor!