Babolat Padel

Babolat, oorspronkelijk een gerenommeerd tennismerk met een lange geschiedenis in de tenniswereld, heeft de harten van vele enthousiaste tennissers weten te veroveren. In het jaar 2000 zette Babolat de eerste stappen in de padelmarkt door hoogwaardige padelrackets te produceren. En in januari 2021 brachten ze met trots hun allereerste 100% padelschoen op de markt!

Babolat heeft zich snel ontwikkeld en blijft evolueren om de behoeften van elke padelspeler te vervullen. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, Babolat heeft een uitgebreid assortiment aan padelproducten ontwikkeld, waaronder de populaire "Babolat Padel" rackets, om aan al je eisen te voldoen. Bekijk de collectie hieronder en ontdek welk racket het beste bij jou past!

Babolat Viper

Ben jij een gevorderde speler die veel wedstrijden speelt? Dan is de Babolat Viper serie de perfecte keus voor jou. Kies voor de Air Viper als je op zoek bent naar een wendbaar racket waarmee je jouw snelheid gebruikt om power te genereren. Ben je een verdedigende speler die geduldig speelt tot de perfecte bal komt om te smashen? Dan past de Counter Viper het best bij jou. De Technical Viper zorgt voor explosieve kracht en precisie bij aanvallende slagen. Dit racket is geschikt voor de technische spelers die met techniek en kracht het verschil maken.

Als je op zoek bent naar Babolat Viper rackets, bekijk dan ons assortiment en ontdek welk racket het beste bij jouw speelstijl past.

Babolat Veron

Als je een gevorderde of gemiddelde speler bent, is de Babolat Veron de ideale keuze voor jou. Als je graag aan het net staat om volleys en smashes te spelen, zal het wendbare Air Veron racket je aanspreken. Voor degenen die liever in de verdediging spelen en herhaaldelijk reddingen maken, is het Counter Veron racket met zijn uitstekende controle de juiste keuze. Als je een aanvallende speler bent en op zoek bent naar kracht en precisie, dan is het Technical Veron racket perfect voor jou. Deze rackets zijn geoptimaliseerd voor verschillende speelstijlen en zullen je helpen je spel te verbeteren.

Als je op zoek bent naar Babolat Viper rackets, bekijk dan ons assortiment en ontdek welk racket het beste bij jouw speelstijl past.

Babolat Brandpage

Babolat Verturo

Als je een padelliefhebber bent die zijn vaardigheden snel wil verbeteren, dan is de Vertuo waarschijnlijk het geschikte model voor jou. De Air Vertuo is ontworpen voor spelers die graag aanvallend spelen en snel naar het net bewegen. De Counter Vertuo is ideaal voor spelers die graag verdedigen en effectieve tegenbewegingen maken. De Technical Vertuo is perfect voor diegenen die het spel strategisch willen beheersen met nauwkeurige techniek en tactische controle, en biedt extra kracht en precisie bij aanvallende slagen. Deze padelrackets zijn ontworpen om je te helpen jouw spel te verbeteren en te laten evolueren.

Lichtgewicht rackets

Babolat staat bekend om zijn innovatieve aanpak van padelrackets, en de lichtgewicht modellen zijn daarop geen uitzondering. De lichtgewicht padelrackets van Babolat combineren geavanceerde technologieën met een ultralicht ontwerp, wat spelers in staat stelt moeiteloos te bewegen en snel te reageren op elke bal. Deze rackets zijn perfect voor diegenen die snelheid, wendbaarheid en precisie op de padelbaan zoeken. Hieronder vind je ons assortiment aan lichtgewicht rackets!