Black Crown


Black Crown

Het Spaanse merk Black Crown ontwikkelt padelrackets voor een grote groep spelers. Of je nu beginnend of gevorderd, aanvallend of verdedigend bent, voor iedere speler biedt Black Crown een padelracket aan.

Padelrackets Black Crown

De Black Crown Mortel, Piton, Revolution en Spider zijn een kleine greep uit het asortiment rackets dat je kan vinden op de webshop van JustPadel.nl. Ieder racket kent zijn eigen kenmerken, speeleigenschappen en prijsklasse. De Black Crown Spider is een racket vooral geschikt voor aanvallende spelers met een gemiddeld of gevorderd niveau.
 De diamant vorm en het hoge balanspunt zorgen namelijk voor meer power, wat smashen bijvoorbeeld makkelijker maakt.
 De Black Crown Mortel is speciaal ontwikkeld voor spelers die graag optimale controle over de bal hebben, zonder power te verliezen. 
De ronde vorm van het blad zorgt namelijk voor controle en het medium balanspunt voor een combinatie van power en controle.
 De Black Crown Piton is geschikt voor de gevorderde padelspeler die gebruik maakt van precisie en plaatsing van de bal. Ideaal voor spelers die controlerend verdedigen en aanvallen. 
 Voor ons brede aanbod aan Black Crown padelrackets bezoekt je onze website

Contact JustPadel.nl

Mocht u een vraag hebben of specifiek opzoek zijn naar een speciaal padelracket van Black Crown dan kunt contact opnemen met JustPadel.nl via het contactformulier op onze website.