Dunlop

Dunlop

Dunlop Padel Racket kopen? Voor 15:30 besteld, vandaag verzonden! – Just Padel

Dunlop en Just Padel delen dezelfde passie voor padel. Daarbij staat Dunlop, net als Just Padel, voor de toegankelijkheid van de sport. In ons uitgebreide assortiment bieden we verschillende Dunlop Rackets aan, geschikt voor verschillende spelers en hun niveaus en speelstijlen.
Dunlop padel racket

Kiezen van het juiste racket

We bieden veel verschillende soorten rackets aan: diamant- en druppelvormige, rackets met EVA-rubber en gemaakt van carbon of glasvezel. Een rond racket zorgt voor meer controle. Zo’n racket is dus over het algemeen geschikt voor een allround speler die graag optimale controle heeft over de bal. Een diamantvormig racket zorgt voor extra power en is dus interessant voor aanvallende spelers. Een padelracket met een druppelvormig blad zorgt voor een goede combinatie tussen power en precisie. Ben je dus een speler die aan kan vallen, maar geen controle wil verliezen? Dan is zo’n racket geschikt voor jou! Daarnaast is het ook een goed idee om rekening te houden met de ‘sweetspot’ in het racket. Hoe lager dit balanspunt zit, hoe verdedigender het racket is. Daarnaast zijn veel van de rackets in ons assortiment ontwikkeld aan de hand van de nieuwste technologieën en gemaakt van duurzame materialen. Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte racket? Of wil je graag een keer een racket testen? Wij helpen je graag! Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dunlop padel racket

Het voordeel van Just Padel

Bij Just Padel hebben we plezier in padel. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we je goed adviseren. Ons team is klein, we vinden het namelijk belangrijk om persoonlijk te blijven. Zo weten we precies welke techniek en tactiek je wil verbeteren en hoe we je daarbij kunnen ondersteunen. In ons uitgebreide assortiment kun je daarbij alles wat je nodig hebt. Bestel je voor 22:00? Dan verzenden we vandaag nog je nieuwe aanwinst(en)! Ons plezier in de sport hopen we keer op keer door te geven, zodat je met een goed gevoel de baan kunt verlaten. Heb je interesse of vragen? 
Beste webshop van heel Nederland Justpadel