Alles voor padel tennis

Alles voor padel tennis

Bij Just Padel verzorgen we alles dat te maken heeft met padel. Via onze webshop bieden we alles aan dat je nodig hebt: padelrackets, kleding, schoenen en accessoires. Of je nu een beginnende of gevorderde speler bent, wij hebben wat je zoekt. We bieden ook trainingen voor alle niveaus aan. Zo kun je kennis maken met deze mooie sport of je skills verbeteren.

Padel tennis jij Just Padel

Just Padel is ontstaan uit liefde voor de padelsport. Eigenaar Rob Jaspers draait al sinds 2007 mee in de padelwereld en heeft een grote invloed gehad op de ontwikkeling van de snelstgroeiende racketsport in Nederland. Zo speelt Rob zelf padel op topklasse-niveau en is hij gecertificeerd padeltrainer. Daarnaast is hij docent padeltrainer voor de KNLTB en was hij coach van het KNLTB Nederlands padel nations team. Ondertussen heeft Rob meer mensen om zich heen verzameld die dezelfde passie voor padel delen. Sinds 2020 wordt het Just Padel team versterkt door Bart van Opstal en Bram Rutten. Bart is een ervaren en gedisciplineerde padeltrainer die in 2021 in de hoogste competitie van Nederland uitkomt: de topklasse. Bram is een ervaren, enthousiaste padeltrainer die uitkomt in de hoofdklasse. Beiden mannen hebben de overstap gemaakt vanuit de tenniswereld, waar ze ook op hoog niveau gespeeld hebben. Het doel van Just Padel is om de padelsport toegankelijk te maken voor iedereen. We staan daarom altijd voor je klaar, of je nu op zoek bent naar het juiste racket om extra hard te smashen of mee wil doen aan een clinic om te leren smashen.

Het voordeel van Just Padel

Bij Just Padel hebben we plezier in padel. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we je goed adviseren. We bestaan uit een klein team; we vinden het belangrijk om persoonlijk te blijven. Zo weten we precies waar je op wil trainen en hoe we je daarbij kunnen ondersteunen. In ons grote assortiment kun je daarbij alles vinden om je techniek te perfectioneren. Bestel je voor 15:30? Dan verzenden we vandaag nog je nieuwe aanwinst(en). Ons plezier in de sport hopen we keer op keer door te geven, zodat je met een goed gevoel de baan kunt verlaten. Heb je interesse of vragen?