Padelracket kopen

Waar moet je op letten bij het kopen van een padel racket?

Verschillende vormen padel racket

Bij Just Padel begrijpen we heel goed dat het door het grote aanbod lastig kan zijn om jouw perfecte padelracket te vinden. Waar moet je op letten? Wij geven je graag advies. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat voor soort speler je bent. Ben je goed in aanvallen? Kies dan een racket met een diamantvormig blad en een hoog balanspunt. Zo’n racket zorgt ervoor dat je nóg harder kunt smashen. Vind je balcontrole belangrijker? Kies dan voor een rond racket. Kun je geen keuze maken? Geen zorgen! Een racket met een druppelvormig blad kan de oplossing voor jou zijn. Een druppelvormig racket zorgt voor een goede combinatie tussen power en precisie. Naast de vorm van het racket is het hierbij belangrijk om te letten op de plaats van het balanspunt in een racket: hoe hoger deze ‘sweetspot’ zit, hoe aanvallender het racket is.  
Padel rackets

Niveau

Ten tweede is het belangrijk om een racket te kiezen dat bij je niveau past. Lees voor meer informatie daarover de productomschrijving bij de rackets waar je geïnteresseerd in bent. Deze omschrijvingen geven ook meer inzicht in de toegepaste technologieën en verwerkte materialen
Padel racket siux 

Het voordeel van Just Padel 

Ons team bestaat uit padelliefhebbers. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we je goed adviseren. Ons team is daarnaast klein, we vinden het namelijk belangrijk om persoonlijk te blijven. Zo weten we precies welke techniek en tactiek je wil verbeteren en hoe we je daarbij kunnen ondersteunen. In ons uitgebreide assortiment kun je daarbij alles wat je nodig hebt. Bestel je voor 15:30? Dan verzenden we vandaag nog je nieuwe aanwinst(en)! Ons plezier in de sport hopen we keer op keer door te geven, zodat je met een goed gevoel de baan kunt verlaten. Heb je interesse of vragen? 
De beste padel webshop van Nederland Justpadel