Padeltraining Noord-Brabant

Padeltraining in Noord-Brabant bij Just Padel 

Wil jij je padelvaardigheden verbeteren? Kennis maken met padel of je skills perfectioneren? Dan ben je bij ons op de goede plek! Just Padel bestaat uit een team ervaren, enthousiaste spelers die je alle technieken en tactieken kunnen leren. Just Padel biedt 4 soorten trainingen aan:
  • Maak kennis met padel

   Deze training is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met padel. We leren je de regels, hoe het spel gespeeld wordt en de basistechnieken.
 
  • Basistraining

   Deze training is speciaal voor spelers die de basis al gelegd hebben, maar nog moeten focussen op hun techniek. We behandelen de basistechnieken en verbeteren deze. Daarnaast leren we je de eerste tactieken in padel. 
 
  • Wedstrijd training

   In deze training ligt de nadruk op een combinatie van tactiek en techniek. We leren je goede keuzes te maken in bepaalde spelsituaties die we samen doorlopen. Als het nodig is verbeteren we de technieken. 
 
 • Topklasse training

  In deze training leer je hoe je punten tactisch goed opbouwt, zodat je grote kans het om het punt te winnen. We doorlopen spelsituaties met gedetailleerde aanwijzen om het punt te kunnen winnen.

   

  Groep of individueel
  Afhankelijk van je niveau word je ingedeeld bij de meest passende groep op dat moment. Je kunt je individueel of als groep inschrijven voor een cyclus. Het doel van Just Padel is om de padelsport toegankelijk te maken voor iedereen. We staan daarom altijd voor je klaar, of je nu op zoek bent naar het juiste racket om extra hard te smashen of mee wil doen aan een clinic om te leren smashen.  

   

  Het voordeel van Just Padel
  Ons team bestaat uit padelliefhebbers. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we je goed adviseren. Ons team is klein, we vinden het belangrijk om persoonlijk te blijven. Zo weten we precies waar je op wil trainen en hoe we je daarbij kunnen ondersteunen. In ons uitgebreide assortiment kun je daarbij alles vinden om je techniek te perfectioneren. Bestel voor 16:00, dan we vandaag nog je nieuwe aanwinst(en)! Ons plezier in de sport hopen we keer op keer door te geven, zodat je met een goed gevoel de baan kunt verlaten. Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op.  

   

  Padel training van gecertificeerde trainers
  Ons trainers team bestaat uit drie gemotiveerde trainers. Rob Jaspers is de hoofdtrainer en eigenaar van Just Padel en Padelschool Jaspers. Rob padelt op topklasse-niveau en is gecertificeerd padeltrainer. Daarnaast is hij docent padeltrainer voor de KNLTB en was hij coach van het KNLTB Nederlands padel nations team. Sinds 2020 maken ook Bart van Opstal en Bram Rutten deel uit van het trainers team. Bart is een ervaren en gedisciplineerde padeltrainer die in 2021 in de hoogste competitie van Nederland uitkomt: de topklasse. Bram is een ervaren, enthousiaste padeltrainer die uitkomt in de hoofdklasse. Beiden mannen hebben de overstap gemaakt vanuit de tenniswereld, waar ze ook op hoog niveau gespeeld hebben.

   

  Inschrijven voor een Padeltraining
  Wil jij graag een padelmaster worden? Via onze website kun je jezelf of groep inschrijven. We zien je graag op de baan!