Padeltraining Turnhout

De jeugdlessen bij Turnhout zijn voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder. Daarnaast is het verplicht voor kinderen om lid te zijn van de padelclub in turnhout alvorens zij les kunnen volgen. Een keer proberen kan natuurlijk altijd.  In Turnhout kunnen de kinderen drie soorten training volgen: Competitietraining ,Recreatieve training en losse Groepslessen. 

PRIJZEN LIDMAATSCHAP TURNHOUT

KLIK HIER OM LID TE WORDEN BIJ PADELCLUB 360 TURNHOUT

Competitietraining

In deze trainingsvariant krijg je 3 uur per week intensief les. Dit is verdeeld over twee trainingsmomenten van 1.5 uur. Je traint één keer in een groep van 3-4 personen bij een gekwalificeerde trainer. Deze training richt zich op het verbeteren van de techniek en ook een deel tactiek. De trainer heeft hier voldoende tijd voor de spelers om ze allemaal te verbeteren. Het andere trainingsmoment is een groepstraining waarbij de geleerde technieken en tactieken toegepast worden in een wedstrijdtraining. Dit zal op 2/3 banen zijn, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. In deze training helpt de trainer je bij het maken van de juiste beslissingen en het verbeteren van de spelsituaties. 

Recreatievetraining 

In deze trainingsvariant train je 1 x één uur in de week. Dit is training in een groep van 3-4 personen waarbij je ook traint op techniek en tactiek. Deze trainingsvariant is veel gericht op plezier en ontwikkeling tegelijk. Zo leren de kinderen spelenderwijs te padellen. 

Losse groepstraining 

Naast de opgegeven trainingen kunnen de kinderen zich ook inschrijven voor een losse groepstraining. Dit is een groepstraining gericht op wedstrijdsituaties en tactiek. Deze training duurt 1.5 uur en zal gegeven worden op 2/3 banen. 

Adres

Padel 360 Turnhout
Tichelarijstraat 74
2300 Turnhout, België