Partners

Partners

Siux

Siux padel merk voor padel rackets, padel tassen, padel ballen

Justpadel heeft een samenwerking met het merk Siux. Siux levert hoogwaardige padelrackets
met de nieuwste materialen. Dat deze materialen in de smaak vallen in de padelwereld is zeker.
Tot en met het einde van 2020 zijn er wereldwijd al meer dan 57.000 padelrackets verkocht. Daarbij spelen in totaal 70 professionals met Siux rackets. Kortom een betrouwbaar spaans merk van hoge kwaliteit. Justpadel biedt de mogelijkheid om deze rackets te testen. Vraag via de website of onze trainers naar de mogelijkheden. 

Sport Events

Sport events partner just padel

TS Sport Events en justpadel.nl hebben de handen in één geslagen om het algehele padel niveau op de verenigingen te verbeteren. Sport Events heeft elk trainingsseizoen ongeveer 150 trainers in dienst die zowel padel als tennislessen geven. Met hun jarenlange ervaring en complete pakket ontzorgen zij verenigingen op organisatorisch gebied. Ook ontzorgt Sport Events de trainers. Als trainer heb je niet altijd een volgepland rooster, door de samenwerking met Sport Events ben jij als trainer op meerdere clubs inzetbaar. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel je werkt. Kortom, wil jij ontzorgt worden als vereniging of als trainer? Dan adviseren wij je van harte om contact op te nemen met Sport Event via: info@sport-events.nl

Adidas

Padel merk Adidas

Adidas ontwikkeld voortdurend nieuwe padelrackets om de nieuwste technologieën en innovaties te kunnen leveren aan de speler. Ze richten zich op ieder spelniveau om een passend racket aan te bieden. En met ieder spelniveau hebben we het ook over de huidig nummer 1 van de wereld, Ale Galán (01-2021). Justpadel is een officieel verkooppunt van alle Adidas padelspullen. 

Dunlop

Padel racket merk Dunlop

Dunlop is een premium merk dat padelrackets produceert. Zo hebben ze met de nieuwe Aero-Star lijn de meest innovatieve ontwikkelingen in hun rackets geplaatst. Dunlop geeft vorm aan de toekomst van Padel. Wij geloven in het feit dat iedereen zijn eigen passie moet naleven. Dunlop biedt hiervoor de juiste tools. Er zijn meerdere topspelers en coaches die spelen met Dunlop, waaronder Juani Mieres en Ramiro Moyano.  

K-Swiss

K Swiss padel schoenen merk

K-Swiss is het amerikaanse tennismerk dat is gespecialiseerd in schoenen. Sinds de opkomst van padel was K-Swiss betrokken met het produceren en leveren van padelschoenen. Kortom, voor kwalitatief goede schoenen raden wij K-Swiss aan .

Indicia

Indicia digitale partner Justpadel

De samenwerking met Indicia heeft Justpadel een stuk verder geholpen. Indicia is onze digitale partner die helpt bij al onze vraagstukken. Door de krachten te bundelen willen we Justpadel zo goed mogelijk op de kaart zetten.