Teamkleding

Hoi Justpadel klant,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in teamkleding! Justpadel.nl biedt Siux kleding aan zodat jullie als team al 1-0 voor staan voordat de wedstrijd begint. Het hele team in hetzelfde tenue en misschien wel trainingspak zorgt voor verbintenis en uitstraling.

Via de onderstaande Excel sheet kan de teamkleding besteld worden. Vul per teamlid een kruisje in bij een kledingmaat en wanneer een teamlid van een bepaald artikel 2 stuks willen dient dit aangegeven te worden in deze cel. Wanneer je dit voor elk teamlid gedaan hebt kan je vervolgens kiezen voor eventueel een SIUX X INDIAN MAHARADJA trainingspak. Ook hiervoor geldt weer dat de maat moeten worden ingevuld per teamlid.

De kosten kunnen in het overzicht makkelijk berekend worden door de mogelijkheden die je niet wilt gebruiken te verwijderen uit de door jullie gekozen optie. Dan is de totaalprijs per persoon automatisch berekend, vul vervolgens het aantal personen in en HOPPA je prijs staat klaar. Wanneer je als team boven een totaalprijs van €300 uitkomt krijg je 10% korting, is de totaalprijs boven de €600 dan ontvang je als team 15% korting.

Tot slot vul je je klantgegevens in zodat wij jullie bestelling in orde kunnen gaan maken.

*UITLEVERING VERWACHTEN WE OP 17 MAART TE KUNNEN DOEN

Voor onduidelijkheden stuur een mail naar info@justpadel.nl