Adidas Rackets Collectie 2024

Adidas Rackets Collectie 2024

Adidas Rackets Collectie 2024

Adidas Rackets Collectie 2024

Ontdek de Adidas Padel Rackets Collectie van 2024, bestaande uit de Metalbone-lijn, Drive-lijn, RX-lijn, Adipower-lijn, Cross It-lijn en de Match-lijn. Adidas heeft haar nieuwste padelrackets onthuld, waarbij veel van de rackets zijn voorzien van upgrades en de nieuwste technologieën en innovaties bevatten. In dit artikel bieden we een uitgebreid overzicht van alle Adidas padelrackets uit de 2024 collectie, en helpen we je te begrijpen welke rackets geschikt zijn voor verschillende typen spelers. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen die Adidas te bieden heeft.

Adidas Metalbone-lijn

De Metalbone-lijn van Adidas biedt een assortiment van 7 hoogwaardige padelrackets die zich situeren in de duurdere prijsklasse. Elk racket in deze collectie is zorgvuldig ontworpen en geoptimaliseerd voor gevorderde spelers, waarbij de focus ligt op geavanceerde technologieën en materialen om een superieure prestatie op de baan te leveren. Ontdek de innovatieve functies en het vakmanschap dat de Metalbone-lijn tot een uitstekende keuze maakt voor serieuze padelspelers.

Adidas Metalbone 3.3

De Adidas Metalbone 3.3 vertegenwoordigt het nieuwste padelracket van Ale Galán, een vooraanstaande speler in de World Padel Tour. Het racketblad heeft een vergrote diamantvorm, wat resulteert in een ruime sweetspot. De hoge balans voegt extra kracht toe aan elke slag. Vervaardigd met gealuminiseerde koolstofvezel voor het blad en Eva Soft Performance als kern, biedt het racket een combinatie van stevigheid en comfort. Het 'Metalbone-weight' systeem maakt het mogelijk het gewicht aan te passen met behulp van 6 schroeven, zodat het racket kan worden afgestemd op individuele voorkeuren. De textuur op het blad maakt het eenvoudig om effect aan je slagen toe te voegen. Dit racket is vooral geschikt voor ervaren spelers met een aanvallende speelstijl.

Adidas Metalbone HRD+

De Adidas Metalbone HRD 3.3 is een variatie op de Metalbone 3.3. Met een vergrote diamantvorm van het racketblad, wordt de sweetspot aanzienlijk vergroot. De hoge balans voegt extra kracht toe aan elke slag. Het racketblad is geconstrueerd met gealuminiseerde koolstofvezel in een 2 op 1 verhouding. De kern van het racket is vervaardigd van High Memory Eva, een stevig rubber dat in combinatie met de vorm en hoge balans extra kracht aan elke slag toevoegt, maar iets minder comfort biedt. Dankzij het 'Metalbone-weight' systeem kan het gewicht via 6 schroeven worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Dit padelracket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

Adidas Metalbone Carbon 3.3

De Adidas Metalbone Carbon is een speciale uitvoering in de Metalbone-serie, gericht op het optimaliseren van zowel comfort als kracht. Vergelijkbaar met de Metalbone 3.3, beschikt de Metalbone Carbon over een vergroot diamantvormig racketblad. Het blad is vervaardigd van 6K carbon, terwijl de binnenkant is opgebouwd uit EVA Soft Performance. Deze materiaalcombinatie resulteert in een redelijk comfortabel racket. Het iets zwaardere gewicht van 10-15 gram in vergelijking met de standaard Metalbone 3.3 zorgt ervoor dat het racket zijn kracht behoudt, zij het met enige concessie aan de handelbaarheid. Dit padelracket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

Adidas Metalbone Carbon Ctrl 3.3

De Adidas Metalbone Carbon Ctrl vertegenwoordigt een nieuw type padelracket in de Metalbone-serie. De Ctrl-variant van de Metalbone Carbon biedt een uitgebalanceerde combinatie van comfort, kracht en extra controle. Deze eigenschappen worden bereikt door het ronde racketblad en de evenwichtige balans in het midden van het blad. Het racketblad is vervaardigd van 6K carbon, met een kern van EVA Soft Performance aan de binnenkant, wat resulteert in een redelijk zacht en comfortabel racket. Net als de reguliere Metalbone Carbon is de Metalbone Carbon Ctrl 10-15 gram zwaarder gemaakt dan de Metalbone 3.3, wat het racket voldoende kracht geeft. Met textuur op het blad kun je effectieve slagen slaan. Dit padelracket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een veelzijdige, controlerende speelstijl.

 Adidas Metalbone CTRL 3.3

De Adidas Metalbone Ctrl 3.3 vertegenwoordigt de variant in de Metalbone-serie die wordt gebruikt door Lorena Rufo. Net als de Metalbone 3.3 heeft de CTRL een blad dat is samengesteld uit aluminium en carbon, met een kern van Eva Soft Performance. Ook het gewicht is vrijwel gelijk. Het belangrijkste verschil is dat dit racket een ronde vorm heeft en de balans in het midden ligt. Dit vergroot de hanteerbaarheid en controle. Hoewel je mogelijk iets minder kracht aan je slagen kunt geven, biedt de hardheid van het blad nog steeds voldoende mogelijkheid om de bal effectief te slaan. Met het 'Metalbone-weight' systeem kan het gewicht met behulp van 6 schroeven worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Dit padelracket is ideaal voor ervaren spelers met een verdedigende tot allround speelstijl, die streven naar maximale controle zonder concessies te doen aan kracht.

Adidas Metalbone Team 3.3

De Adidas Metalbone Team vertegenwoordigt de glasvezelvariant in de Metalbone-serie. Dit padelracket heeft, net als de meeste Metalbone-rackets, een vergroot diamantvormig blad. Het blad is vervaardigd van glasvezel, met een kern van EVA Soft Performance, wat resulteert in een zacht racket dat veel comfort biedt. Dankzij de hoge balans kun je krachtig uithalen bij elke slag. Door de zachte eigenschappen van het racket krijg je een aanzienlijke output. Ook beschikt dit racket over textuur op het blad, waardoor je effectieve effectballen kunt slaan. De Adidas Metalbone Team is ideaal voor gevorderde spelers met een aanvallende speelstijl.

Adidas Metalbone Team Light 3.3

De Adidas Metalbone Team Light is een variatie op de Metalbone Team met een rond blad. Het racket heeft een blad gemaakt van glasvezel met een kern van EVA Soft Performance, wat resulteert in een zacht racket met veel comfort. Dankzij de middelhoge balans kun je voldoende kracht aan je slagen toevoegen zonder controle te verliezen. Door de zachtheid van het racket komt er veel output. Deze variant is ook voorzien van textuur op het blad, waardoor je effectieve effectballen kunt slaan. Bovendien is de Light-variant 15 gram lichter dan de reguliere Metalbone Team, waardoor het padelracket meer geschikt is voor spelers van gevorderd niveau met een verdedigende tot allround speelstijl.

Adidas Adipower-lijn

De Adipower-lijn van Adidas omvat stevige padelrackets die geschikt zijn voor een breed scala aan spelers, van professionele en gevorderde tot gemiddelde spelers. De Team-varianten binnen deze lijn zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van spelers met een gemiddeld niveau van vaardigheid. Of je nu een ervaren professional bent, een gevorderde speler of iemand met een gemiddeld niveau, de Adipower-serie biedt rackets die uitstekende prestaties leveren en zijn afgestemd op verschillende speelstijlen en niveaus.

Adidas Adipower Multiweight 3.3

De Adidas Adipower Multiweight 3.3 vertegenwoordigt de topcategorie in de nieuwe 2024-collectie van Adidas, met een prijs die in het hogere segment valt. Het betreft een padelracket met een vergroot diamantvormig blad. De buitenkant van het racket is vervaardigd van 18K Carbon, terwijl de binnenkant bestaat uit Eva High Memory, wat resulteert in een uiterst stevig racket. Dankzij de hoge balans en hardheid krijgen slagen met dit racket aanzienlijk veel kracht, terwijl de hardheid tevens bijdraagt aan een gevoel van controle. Het racketblad met veel textuur maakt het eenvoudig om effect aan je slagen toe te voegen. Net als de Metalbone-serie beschikt de Adipower Multiweight over het 'Weight and Balance System', waarmee het gewicht en de balans aan individuele voorkeuren kunnen worden aangepast. Dit racket is ideaal voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3

De Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 is het nieuwste padelracket van Álex Ruiz. Het betreft een padelracket met een rond blad, vervaardigd van 18K Carbon aan de buitenzijde en High Memory Eva aan de binnenzijde, wat resulteert in een zeer stevig racket. Dankzij de combinatie van hardheid en lage balans biedt dit racket de mogelijkheid om ballen uiterst nauwkeurig te plaatsen. De lage balans draagt ook bij aan de uitstekende hanteerbaarheid, waardoor het racket met name gericht is op controle. Het racketblad met veel textuur maakt het gemakkelijk om effect aan je slagen toe te voegen. Net als de Metalbone-serie beschikt de Adipower Multiweight Ctrl over het 'Weight and Balance System', waarmee het gewicht en de balans op persoonlijke voorkeuren kunnen worden afgestemd. Dit racket is geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een verdedigende of allround speelstijl.

Adidas Adipower CTRL 3.3

De Adidas Adipower Ctrl 3.3 is ontworpen met een focus op controle en is voorzien van een rond racketblad met een evenwichtige balans in het midden. Het blad van het racket is vervaardigd uit 3K carbon met een kern van Eva Soft Performance, waardoor het racket een zachte structuur heeft en eenvoudig te hanteren is. Hoewel de Adipower 3.3 Ctrl iets minder kracht biedt bij slagen, compenseert het ruimschoots met verbeterde controle en comfort. De textuur op het racketblad maakt het eenvoudig om effect aan je slagen toe te voegen. Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers met een verdedigende tot allround speelstijl.

Adidas Adipower Team Ctrl 3.3

De Adidas Adipower Team Ctrl 3.3 is een innovatieve variant binnen de Adipower 3.3 serie. Dit racket combineert kenmerken van zowel de Adipower Ctrl 3.3 als de Metalbone Team. Met zijn ronde vorm biedt de Ctrl Team 3.3 een grotere sweetspot, wat resulteert in verbeterde controle over het spel. Het racketblad is vervaardigd uit glasvezel met een kern van Eva Soft Performance, waardoor het zachter aanvoelt dan een carbon racket. De balans van het gewicht is strategisch gepositioneerd naar het midden van het racket, wat de hanteerbaarheid bevordert. Hoewel het racket iets minder nadruk legt op kracht, is het ideaal voor gevorderde spelers met een verdedigende of allround speelstijl.

Adidas Adipower Light 3.3

De Adidas Adipower Light 3.3 is een gestroomlijnde variant van de Adipower CTRL 3.3, met als kenmerk een lichtgewicht ontwerp. Het racket heeft een ronde vorm en het blad is vervaardigd uit Alutex, een innovatief materiaal dat een combinatie van glasvezel en aluminium bevat. Deze samenstelling biedt het racket voldoende power, comfort en duurzaamheid. De kern van het padelracket is opgebouwd uit EVA Soft Performance, wat resulteert in een combinatie van een middelharde buitenkant en een zachte binnenkant. Met een medium balans en licht gewicht is het racket goed hanteerbaar en levert het een uitgebalanceerde combinatie van controle, power en comfort. De Adidas Adipower Light 3.3 is ideaal voor gevorderde spelers met een voorkeur voor een verdedigende of allround speelstijl die de voorkeur geven aan een lichter racket.

Adidas Adipower Team Light 3.3

De Adidas Adipower Team Light betreedt het toneel als een nieuwkomer in de Adipower-serie en is het gekozen padelracket van Mafalda Fernandes, een talentvolle Portugese speelster op de World Padel Tour. Het kenmerkende ronde racketblad is vervaardigd uit glasvezel met een kern van EVA Soft Performance, wat resulteert in een zacht racket dat een hoog niveau van comfort biedt. De medium balans van het racket geeft spelers voldoende kracht voor hun slagen. Dankzij het zachte karakter levert het racket een aanzienlijke output op. Met zijn lichte gewicht is het padelracket gemakkelijk hanteerbaar. De toegevoegde textuur op het blad maakt het mogelijk om effectballen met precisie te slaan. De Adidas Adipower Team Light is bij uitstek geschikt voor spelers van gemiddeld niveau met een voorkeur voor een verdedigende of allround speelstijl.

Adidas Cross It-lijn

De gloednieuwe Adidas Cross It-lijn is ontworpen voor vergevorderde en professionele spelers. Met drie varianten – standaard, controle en lichtgewicht – biedt de 2024 Cross It-lijn innovatieve technologieën voor een verbeterde padelervaring. Ontdek de geavanceerde functies en til je prestaties naar een hoger niveau op het padelveld.

Adidas Cross It

De Adidas Cross It, een gloednieuwe toevoeging aan de 2024 collectie van Adidas, kenmerkt zich door een vergroot diamantvormig blad en een hoge balans. Vervaardigd met 15K gealuminiseerde koolstofvezels en een kern van High Memory Eva, biedt dit racket buitengewone hardheid en uitzonderlijke kracht. De toevoeging van Dynamic Air Flow en Eleven 13 technologieën verbetert de aerodynamica, waardoor het racket gemakkelijker te hanteren is en extra kracht levert bij elke slag. Hoewel dit leidt tot verlies van enige controle, is de Adidas Cross It met name geschikt voor vergevorderde en professionele spelers met een agressieve speelstijl, die op zoek zijn naar een racket met indrukwekkende kracht.

Adidas Adipower CTRL 3.3

De Adidas Cross It Ctrl, onderdeel van de nieuwe 2024-collectie van Adidas, is de controlevariant van de Cross It-lijn. Met een rond racketblad en een evenwichtige balans in het midden van het racket biedt de Cross It Ctrl een geavanceerde constructie. Vervaardigd met 15K gealuminiseerde koolstofvezels en een kern van High Memory Eva, levert dit racket opmerkelijke hardheid. De toevoeging van Dynamic Air Flow en Eleven 13 technologieën verbetert de aerodynamica, waardoor het racket gemakkelijk te hanteren is en extra kracht genereert bij elke slag. De combinatie van vorm, balans en geavanceerde technologieën biedt voldoende controle. Dit padelracket is met name geschikt voor vergevorderde en professionele spelers met een veelzijdige speelstijl.

Adidas Cross It Light 3.3

De Adidas Cross It Light, een lichtgewicht toevoeging aan de nieuwe Cross It-lijn, wordt ingezet door Marta Ortega, de zesde geplaatste Spaanse speler in de wereld. Met een rond racketblad en een evenwichtige balans in het midden van het racket biedt de Cross It Light een geavanceerde constructie. Vervaardigd met 24K gealuminiseerde koolstofvezels en een kern van High Memory Eva, behoort dit racket tot een van de hardste op de markt. De innovatieve Dynamic Air Flow en Eleven 13 technologieën verbeteren de aerodynamica, waardoor het racket extra gemakkelijk te hanteren is. Met een gewicht dat 15 gram lichter is dan de reguliere Cross It, behoudt dit racket voldoende kracht bij elke slag. In combinatie met de vorm en balans biedt het racket een uitgebalanceerde mix van controle en kracht. Dit padelracket is vooral geschikt voor vergevorderde en professionele spelers met een veelzijdige speelstijl.

Adidas RX-lijn

De RX-lijn, ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau, omvat een assortiment van drie padelrackets. Ontdek de kenmerken en innovaties die de RX-serie van Adidas te bieden heeft, en verbeter je spel op het padelveld.

Adidas RX Series Light

De Adidas RX Light deelt dezelfde kenmerken als de RX Red. Dit padelracket, vervaardigd uit glasvezel met een kern van Eva Soft Performance, biedt een licht en comfortabel gevoel bij elke slag. Met een rond blad en een evenwichtige balans in het midden, maakt dit racket gebruik van de innovatieve structural power technologie om krachtige slagen te garanderen. Een perfecte keuze voor de gemiddelde allround speler die een uitstekende controle in een racket waardeert.

Adidas RX Series Red

De Adidas RX Red, een recente toevoeging aan de RX-lijn, kenmerkt zich door een constructie van glasvezel en een kern van Eva Soft Performance. Deze materialen bieden een licht gevoel, waardoor comfort wordt toegevoegd aan je slagen. Met een rond blad en een evenwichtige balans in het midden, maakt dit racket gebruik van de innovatieve structural power technologie voor krachtige slagen. Ideaal voor de gemiddelde allround speler die op zoek is naar een racket met uitstekende controle.

Adidas RX Series Lime

De Adidas RX Lime deelt dezelfde eigenschappen als de andere rackets in de RX-lijn, met een rond racketblad en een lage balans. Het maakt gebruik van identieke materialen, met een blad van glasvezel en een kern van Eva Soft Performance, wat resulteert in een uiterst zacht racket met veel comfort. Het racket is genereus in output, waardoor het zeer vergevingsgezind is. Met de toevoeging van de nieuwe structural power technologie ben je verzekerd van voldoende kracht bij elke slag. Dit racket is met name geschikt voor spelers van gemiddeld niveau met een verdedigende of allround speelstijl.

Adidas Match-lijn

De Adidas Match-lijn biedt een assortiment rackets dat specifiek is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van beginnende spelers. Deze rackets vormen de meest budgetvriendelijke opties binnen het Adidas-assortiment, waardoor ze toegankelijk zijn voor spelers die net beginnen met padel en op zoek zijn naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Adidas Match 3.3 Black/Red

 

De Adidas Match 3.3 Black/Red is speciaal ontworpen voor nieuwkomers, heeft zich gevestigd als een toonaangevende keuze vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het garandeert zowel kracht als controle op het padelveld. Met zijn druppelvormige ontwerp biedt dit racket niet alleen een ruime sweetspot in het midden, maar ook iets hoger dan ronde rackets. Het balanceert op een deskundige manier tussen kracht en controle, wat de ontwikkeling van een solide techniek vanaf het begin bevordert.

Adidas Match 3.3 Black/Lime

De Adidas Match 3.3 Black/Lime is speciaal ontworpen voor nieuwkomers, heeft zich gevestigd als een toonaangevende keuze vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het garandeert zowel kracht als controle op het padelveld. Met zijn druppelvormige ontwerp biedt dit racket niet alleen een ruime sweetspot in het midden, maar ook iets hoger dan ronde rackets. Het balanceert op een deskundige manier tussen kracht en controle, wat de ontwikkeling van een solide techniek vanaf het begin bevordert.

Adidas Match Light 3.3

Met zijn sweetspot boven het midden van het racket is de Adidas Match Light 3.3 perfect voor nauwkeurige slagen. Geclassificeerd als een Allround Padelracket, is het veelzijdig en past het zich aan verschillende speelstijlen aan. Het lichte gewicht zorgt voor wendbare bewegingen op de padelbaan. Het glasvezel frame rondom garandeert slagvastheid. Het racket is gemaakt met laagdicht EVA-rubber voor een krachtige balafgifte en een comfortabel spel.

Adidas Drive-lijn

De Adidas Drive-lijn biedt een selectie van rackets die specifiek zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van beginnende spelers. Deze rackets vertegenwoordigen de meest budgetvriendelijke keuzes binnen het Adidas-assortiment, waardoor ze toegankelijk zijn voor spelers die net beginnen met padel en op zoek zijn naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Adidas Drive 3.3 Blue

De Adidas Drive 3.3 Blue, met zijn constructie van glasvezel aan de buitenkant en een zachte mousse aan de binnenkant, belichaamt de perfecte balans tussen duurzaamheid en comfort. Met een kenmerkende ronde vorm en het balanspunt gericht naar de grip, biedt dit padelracket een uitstekende controle, waardoor het een ideale keuze is voor beginnende spelers die hun vaardigheden willen ontwikkelen met vertrouwen en precisie. De zorgvuldige combinatie van materialen en ontwerpkenmerken maakt de Adidas Drive 3.3 Blue een betrouwbare metgezel voor degenen die streven naar een solide basis in het padelspel.

Adidas Drive 3.3 Vintage

De Adidas Drive 3.3 Vintage, met zijn constructie van glasvezel aan de buitenkant en een zachte mousse aan de binnenkant, belichaamt de perfecte balans tussen duurzaamheid en comfort. Met een kenmerkende ronde vorm en het balanspunt gericht naar de grip, biedt dit padelracket een uitstekende controle, waardoor het een ideale keuze is voor beginnende spelers die hun vaardigheden willen ontwikkelen met vertrouwen en precisie. De zorgvuldige combinatie van materialen en ontwerpkenmerken maakt de Adidas Drive 3.3 Vintage een betrouwbare metgezel voor degenen die streven naar een solide basis in het padelspel.

Adidas Drive Light 3.3

De Adidas Drive 3.3 Light, nauw verwant aan de Adidas Drive 3.3, onderscheidt zich door een gewichtsverschil van 15 gram. Deze lichtere variant biedt verbeterde wendbaarheid, waardoor het bijzonder geschikt is voor spelers die gevoelig zijn voor blessures. Met behoud van de uitstekende controle die kenmerkend is voor de Drive 3.3, voldoet dit padelracket aan de behoeften van beginnende spelers die een lichtgewicht optie zoeken zonder concessies te doen aan controle en precisie.

Adidas

Ontdek ook de andere indrukwekkende rackets van Adidas en verrijk jouw padelervaring. Kies uit een breed scala aan modellen die zijn ontworpen om aan verschillende speelstijlen en behoeften te voldoen. Adidas staat garant voor kwaliteit en innovatie, waardoor elke speler een geschikt racket kan vinden. Duik in het assortiment en ontdek welk Adidas-racket het beste bij jou past!