Padel voorjaarscompetitie gaat beginnen!

Padel voorjaarscompetitie gaat beginnen!

Voorjaarscompetitie van start

De voorjaarscompetitie gaat bijna beginnen! Twee jaar na de laatste editie, kunnen ruim 35.000 teams vanaf 8 april weer gaan genieten op de baan. Je kunt deelnemen aan de voorjaarscompetitie ongeacht je niveau en leeftijd. Elk niveau heeft zijn eigen divisie. Daarnaast worden teams ingedeeld op basis van hun vaardigheden en ervaring. De voorjaarscompetitie biedt een leuke mogelijkheid om je techniek te verbeteren en te groeien als team.

 

Voorjaarscompetitie voor beginners

De voorjaarscompetitie heeft niet alleen als doel wedstrijden te winnen, maar is ook gewoon een heel leuk sociaal evenement. Veel teams zijn samengesteld uit vrienden, collega's of familieleden die samen spelen en genieten van de wedstrijden en de hapjes en drankjes na afloop. Twijfel je dus al een tijdje om aan padel te beginnen? Schrijf je dan in voor de voorjaarscompetitie! Beginners kunnen zich inschrijven voor de "8 & 9-competitie", een speciale competitie voor spelers met weinig tot geen ervaring. Het is een superleuke manier om kennis te maken met de sport, terwijl je tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoet en je vaardigheden ontwikkelt.

 

Inschrijven voorjaarscompetitie padel

De competitieleider van jouw club kan teams inschrijven via MijnKNLTB. Als de inschrijfdeadline al geweest is, kan jullie competitieleider een mail sturen naar wedstrijdtennis@knltb.nl. De KNTLB kijkt dan of jullie nog ergens geplaatst kunnen worden. De indeling is te bekijken in MijnKNLTB en in de ClubApp.

 

Begin goed voorbereid aan de voorjaarscompetitie

Om optimaal te kunnen genieten van de voorjaarscompetitie, is het belangrijk om goed voorbereid van start te gaan. Zorg voor goed materiaal en voorkom daarmee blessures. Draag bijvoorbeeld comfortabele schoenen die je helpen wendbaar op de baan te staan.

 

Daarnaast kun je je houding verbeteren met padelzooltjes. Klik hier voor speciaal gecertificeerde padelzooltjes die helpen voet-, knie- en lage rugpijn te voorkomen en te verlichten dankzij een schokabsorptieniveau van maar liefst 30,9%

Teamkleding

Tijdens de padelcompetitie is er niks leuker dan samen spelen en een teamband creëren. Daarnaast kan saamhorigheidsgevoel bijdragen aan de prestaties van je team. Bij JustPadel begrijpen we dat! Daarom bieden we de mogelijkheid om teamkleding te ontwerpen. Teamkleding van JustPadel is gemaakt van de beste materialen, waardoor je comfortabel en stijlvol op de baan staat. Personaliseer je teamkleding met namen en rugnummers of voeg een teamlogo toe. Met de code Voordeel15 krijg je nu 15% korting op de teamoutfit. Zo maak je de beste start van je competitie! Hopelijk zien we je snel op de baan.